ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

 

Αδελφοί μου, την Κυριακή αυτή γιορτάζουμε τους Πατέρες της 4ης Οικουμενικής Συνόδου. Η ανάγκη μας για τροφή να είναι ανάγκη για πνευματική τροφή. Να μην χάσουμε τον στόχο μας. Στόχος για τον οποίο μας έχει στείλει ο Θεός. Όταν ριζώνει κάτι καλά γίνεται δέντρο μεγάλο. Στο Αποστολικό ανάγνωσμα θα ακούσουμε τον Απόστολο Παύλο να μας λέει, γίνατε δούλοι της αρετής, δούλοι του Θεού, είναι τίτλος τιμής. Το θέλημα μας να είναι το θέλημα του Θεού. Τότε έχει καρπούς αιώνιους. Στο Ευαγγέλιο θα ακούσουμε την περικοπή όπου ένας εκατόνταρχος, ούτε καν Ιουδαίος, έσωσε την ζωή του δούλου του, μόνο με την αληθινή πίστη του όπου θαύμασε και ο ίδιος ο Κύριος. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει από τον Χριστό να τον θεραπεύσει χωρίς καν να πάει στο σπίτι του. Κάνουμε τον Σταυρό μας και προχωράμε με το σχέδιο του Θεού, αφού όλα είναι κανονισμένα.

Ματθ. 8, 5-13. Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ.

Ρωμ, 6, 18-23. ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Tο μάθημα πραγματοποιήθηκε την 16 Ιουλίου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected]

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.