ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

 

Αδελφοί μου, σήμερα θα μιλήσουμε για τα δικά μας νέα μέτρα και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή θα πρέπει να βάζουμε νέα αρχή. Απαγορεύεται λοιπόν η κυκλοφορία όλο το 24ωρο αν δεν πίνουμε αγιασμό, δεν σταυρωνόμαστε με ευχέλαιο, δεν πιστεύουμε και δεν λέμε το Πάτερ Ημών. Οι αποστάτες θα έχουν πρόστιμο το φόβο. Δεν επιτρέπετε να μπαίνουμε σε ειδωλολατρικούς ναούς μιας και δεν κατοικεί κανείς Άγιος εκεί. Πρέπει να παρακολουθούμε και να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια που μας στέλνει ο Θεός. Επιβάλετε η μετάνοια και η ταπείνωση. Ο Χριστιανός δεν είναι αδελφοί μου για τον κόσμο τούτο. Απαγορεύεται οποιοδήποτε κοσμικό φρόνιμα, γιατί μειώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ακούστε με άνεση και χαρά τον Σωτήριο λόγο του Θεού. Να έχουμε πνεύμα λαμπρό και καρδιά ζεστή.
Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 14 Σεπτεμβρίου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:www.radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨ Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:www.iealexgox.eu

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.