ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;

 

Αδελφοί μου, δεν υπάρχει σαφής απάντηση, γι΄αυτό και θα απαντήσουμε μέσα από την εμπειρία μας, που τόσα χρόνια αποκτήθηκε μέσα από Άγιο έργο. Υπάρχουν 12 κατηγορίες που περιλαμβάνουν τους ανθρώπους που φεύγουν. Όπως οι υπερήφανοι, οι ανεξομολόγητοι, οι παντογνώστες που τα ξέρουν όλα και δεν πάνε στον Θεό, παρά μόνο στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις. Οι αχάριστοι, οι ανελεήμονες, οι τυφλοί. Αυτές και μερικές ακόμα είναι οι κατηγορίες που αναλύουμε. Μπορούμε όμως να εξαιρεθούμε από αυτές τις κατηγορίες και να έρθουμε κοντά στον Χριστό, με το να θέλουμε τον Χριστό, να είμαστε ευχάριστοι, φιλότιμοι, να είμαστε στον αγώνα, να είμαστε όπως θέλει ο Κύριος. Να παρακαλάμε να μας δώσει ο Χριστός πίστη για να καταφέρουμε τον αγώνα. Η αγάπη είναι πρόσωπο και είναι ο Χριστός.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 20 Ιουλίου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected]

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.