ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.

 

Αδελφοί μου, μπορούμε να βιώνουμε τον Ουρανό, ακόμη και από εδώ. Όσο περνάει ο καιρός να ευχαριστιόμαστε περισσότερο με τα Ουράνια. Σε αυτό θα μας βοηθήσει αν έχουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας, γιατί είναι σημαντικό. Η ωριμότητα έρχεται με την χάρη του Αγίου Πνεύματος. Στο Αποστολικό ανάγνωσμα ο Παύλος θέλει να μας δείξει τις δυσκολίες και το έργο των Αποστόλων το οποίο όμως δεν ήταν δικό τους. Ο Χριστός μας επέλεξε και γίναμε όργανα Του στο Θείο σχέδιο Του. Είμαστε αδύναμοι για να βλέπουμε την δύναμη του Χριστού. Μπορεί να στεναχωριόμαστε αλλά δεν το βάζουμε κάτω γιατί ο Θεός είναι Αρχηγός μας.Στο Ευαγγέλιο θα δούμε τους πρώτους μαθητές, οι οποίοι ήταν μαθητές του Ιωάννου και και μετά την αποκεφάλιση του πήγαν στον Χριστό και χωρίς δεύτερη σκέψη Τον ακολούθησαν. Είναι το πρώτο κήρυγμα του Κυρίου που μας καλεί να μετανοήσουμε γιατί ήρθε η Βασιλεία των Ουρανών. Δεν θα χαθούμε θ΄ αναστηθούμε με τον Χριστό.

Β’ Κρνθ 4, 6-15. ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.

Ματθ. 4, 12-17. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 22 Ιανουαρίου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected]

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.