ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ (προσοχή στα παιδιά μας).

 

Αδελφοί μου, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στα παιδιά μας από πάντα και αυτό γίνετε επίτηδες για να χάνουμε την ουσία. Στην πραγματικότητα ο κίνδυνος είναι οι οθόνες. Εμείς που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε δεν μπορούμε ν΄ αφήσουμε τα παιδιά μας μπροστά στις οθόνες και να κάνουμε κομποσχοίνια. Θα ήταν ασύλληπτο αν εμείς οι Χριστιανοί δεν ξέραμε πώς λειτουργεί ο διάβολος. Στους αγώνες χύνετε αίμα, γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να φωνάζεις ή να μιλάς, αλλά να πράττεις. Γι΄αυτό ο άνθρωπος γίνεται μεγάλος ή μικρός σύμφωνα με τις αποφάσεις που παίρνει και όχι για την έκβαση που θα έχει ο αγώνας. Σημασία έχει να είσαι στον αγώνα. Πρέπει να βάζουμε μεγάλες προτεραιότητες στη ζωή μας, πρώτα τον Θεό και μετά την οικογένεια. Από τις αποφάσεις μας και τη στάση μας καταλαβαίνουν οι άλλοι τί άνθρωποι είμαστε. Πρωτίστως μας ενδιαφέρει η γνώμη του Χριστού και των ανθρώπων που μας αγαπάνε. Πρέπει να φτάσεις στην αυτογνωσία όχι από το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά μέσα από τα μάτια του άλλου. Η απιστία είναι η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τις εντολές του Θεού. Ζήσε το μυστήριο!

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε τη ν 08 Σεπτεμβρίου 2020. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.