ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ.

Αδερφοί μου από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής μας γίνετε ένας αδυσώπητος πόλεμος χωρίς λογική γιατί ο διάβολος έχασε τη θέση του.Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αδύναμοι αλλά επειδή έχουμε το Χριστό αλλάζουμε.

Αφήνουμε πίσω σιγά σιγά τον παλιό μας εαυτό.Η αλλαγή αυτή επέρχεται μέσα από το διάβασμα, την κοινωνία, την εξομολόγηση και η καρδία θερμαίνεται και αγαπά όλο τον κόσμο.Πάντα με προσπάθεια και με τον καιρό. Όσο προχωράμε έχουμε δυνατά όπλα. Εξ΄ άλλου για εμάς πολεμά ο Χριστός, οι Άγγελοι, οι Άγιοι.Συν αυτό σε προσέχει και οι εκκλησία, δηλαδή οι δια Χριστόν ενωμένοι αδερφοί σου. Παίρνει μεγάλη δύναμη όποιος κάνει τα πάντα εν Χριστό, ακόμη και την αμαρτία και έτσι δεν πλανάτε. Η ψυχραιμία θα μας οδηγήσει στη νίκη, γι΄αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον αόρατο πόλεμο ο διάβολος μας μπερδεύει και είναι μακάριοι όσοι πολεμούν τον αόρατο πόλεμο στο πλάϊ του Χριστού! ΑΓΑΠΗ λοιπόν αδερφοί μου, γιατί η αγάπη είναι ο Χριστός, γιατί αγάπη είναι να μην φοβάσαι!!!

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 27 Απριλίου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:[email protected]
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε On line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.