ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ;

 

Αδελφοί μου, Χριστός Ανέστη! Ανέστη για όποιον ήθελε ν΄ αναστηθεί. Αν δεν ζήσουμε την Μ. Εβδομάδα μέσα στην εκκλησία δεν αναστήθηκε ο Χριστός. Αν δεν συνδεθούμε με τον Χριστό δεν αναστήθηκε ο Χριστός. Ο Χριστός για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς κάθε μέρα γεννιέται και κάθε μέρα ανασταίνεται. Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά χάσαμε την ουσία. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήθελαν να ξεχάσουμε τον ίδιο τον Κύριο και τα Άγια πάθη Του, να μην ενωθούμε μαζί του και ανταυτού να ασχοληθούμε με το τί ώρα είχε αναστηθεί. Πού ξέρετε τί ώρα ακριβώς αναστήθηκε; Ήταν κανείς παρών; Μήπως είμαστε τελικά Χριστιανοί του γλυκού νερού; Το πρόβλημα δεν ήταν η Ανάσταση αλλά ο περιορισμός στις εκκλησίες. Ορθόδοξος να είσαι, να ζεις Ορθόδοξα και να απαρνείσαι τον κόσμο. Ο Χριστός είναι Αρχηγός μας. Σας εύχομαι να ζείτε το Χριστός Ανέστη! Είναι ομολογία να λέμε Χριστός Ανέστη για 40 ημέρες.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 05 Μαϊου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected]

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.