ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ!

 

Αδελφοί μου, αυτό που συμβαίνει πάντοτε στην εκκλησία, θα συνεχίσει να συμβαίνει γιατί το Άγιο Πνεύμα είναι ζωντανό και θα επικρατήσει! Ο άνθρωπος του Θεού έχει να πει κάτι κάθε στιγμή. Εμείς κουβαλάμε τον ενθουσιασμό του Χριστού και εκείνος έχει την ιδιότητα όπου πέφτει να φυτρώνει. Αν καταφέρετε έναν άνθρωπο να τον κάνετε να δει τον Χριστό Θα καλυφθούν πλήθος αμαρτιών σας. Αν θέλετε τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα να μην τα ζείτε κοιμισμένοι. Κάντε τα όνειρα σας ξύπνιοι, γιατί μέσα στα όνειρα σας υπάρχει και ο άλλος, ο οποίος περιμένει από εσάς σαν φωτίτσα να τον φωτίσετε. Να τον φωτίσετε με τον λόγο του Ιησού Χριστού του Εσταυρωμένου που είναι η θεραπεία του ανθρώ-που.Δεν δεχόμαστε να έρθει κάποιος και να μας πουλήσει ή να μας αγοράσει το Χριστό. Και αν καμιά φορά μας καλεί πίσω η αμαρτία, αυτό δείχνει υγεία. Είναι αναγκαίο να προσευχόμαστε όλο και περισσότερο να γίνει βίωμα μας και να μας αρέσει, ακόμα και αν δεν νιώθουμε κάτι εκείνη τη στιγμή.Και τότε θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 11 Αυγούστου 2020. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected] Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.