ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Αδελφοί μου όλοι αντιστεκόμαστε και περιμένουμε το θαύμα, ενώ το θαύμα είναι γύρω μας, είναι μέσα μας και κανείς το συναντά στο οξυγόνο που αναπνέει, στο νερό που πίνει, στο φαγητό που έχει καθημερινά στο τραπέζι του, στο χαμόγελο ενός παιδιού.Το θαύμα το οποίο έχει γίνει εδώ και χρόνια.Το θαύμα είναι λοιπόν η ίδια η υπόσχεση, το δώρο του Θεού, πως κι εμείς με την δική μας ανάσταση, μετά την ανάσταση του Χριστού μας θα ζήσουμε την ζωή την αιώνια.Είναι η Πίστη μας στον τριαδικό Θεό!Οπότε αν έχεις πίστη, αγάπη, ελπίδα, αν είσαι ευάρεστος του Θεού και προστρέχεις στις εντολές του, μην περιμένεις άλλο θαύμα, σύμφωνα με το βιβλίο της Σοφίας Σειράχ.Να ακούς την καρδιά σου.Να δοξολογείς συνέχεια το Θεό! Στο Αποστολικό ανάγνωσμα αυτή την Κυριακή θα δούμε την εκλογή των 7 διακόνων, να λαμβάνουν την Θεία χάρη.Στη συνέχεια το Ευαγγέλιο γιορτάζει τις γυναίκες και τις τιμά όπως έχουμε δει πολλές φορές σε όλα τα βιβλία της Ορθόδοξης εκκλησίας.Τις μυροφόρες.Οι οποίες ήταν οι πρώτες που είδαν και μετέφεραν την είδηση της Αναστάσεως στους Αποστόλους.Το ΜΕΓΑ θαύμα.

Σοφία Σειράχ κεφ.34-51. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
Πράξεις Αποστόλων 6, 1-7. Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ 7 ΔΙΑΚΟΝΩΝ.
Μαρκ.15, 43, 16, 8. ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 1 Μαϊου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:[email protected]
Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com
Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στην σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.