ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ;

 

Αδελφοί μου, σε δύο ημέρες θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο. Δεν είμαστε Δυτική εκκλησία που έχει διαφορετική κουλτούρα και αρνήθηκε αλήθειες που δεν μπόρεσε να καταλάβει, αλλά προσπαθεί να καταλάβει τον Θεό με το μυαλό. Εμείς ψάχνουμε την εκκλησία του Χριστού την αληθινή. Ο Χριστός μας είναι ο ένας και μοναδικός αρχηγός, αυτός που ενώ κρατάει όλο το σύμπαν στην παλάμη του, καταδέχθηκε να κυοφορηθεί στην κοιλιά της Παναγίας και να ενανθρωπιστεί και να θυσιαστεί για την σωτηρία μας, αλλά και γιατί του αρέσει να λέει ότι είναι υιός του ανθρώπου. Ότι κάνουμε να το κάνουμε προς δόξα Θεού, γιατί ο Χριστός είναι η παρηγοριά μας, είναι η ολοκλήρωσή μας, είναι η σωτηρία μας. Ευλογημένοι όλοι και Χριστοφόροι! Να τα πουλήσουμε όλα και να πάρουμε το Χριστό. Καλά Χριστούγεννα.

 

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 05 Ιανουαρίου 2021. Μητροπολίτης Ιωάννης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:[email protected]

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε Online από tον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Προμηθευτείτε βιβλία του Μητροπολίτη μας δωρεάν με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής. Πληροφορίες στη σχετική ομιλία ¨Το συγγραφικό έργο του π. Ιωάννη¨.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Μητροπολίτη Ιωάννη στην παρακάτω διεύθυνση:iealexgox.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.